"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Manisa'da feci kaza

14 Ekim 2014, Salı 08:56
Kırkağaç ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü , 7 kişi yaralandı.

Edinilen ilgiye göre, Soma istikametine giden Yalçın Demirel yönetimindeki 35 VPD 35 plakalı otomobil ile Hasan Germen yönetimindeki 45 VT 554 plakalı otomobil, ilçe merkezi Ihlamur kavşağında çarpıştı.

Kazada sürücü Yalçın Demirel ile aynı araçta blunan, Sadık Demirel, Özcan Demirel, Yasemin Demirel, 3 aylık bebek Mehmet Can Demirel ile diğer aracın sürücüsü Hasan Germen ile beraberindeki Tayfur Tekin ve Gökhan Aykut yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Ambulanslarıyla Kırkağaç, Akhisar ve Soma'daki hastanelere kaldırıldı.

Kırkağaç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yasemin Demirel (24), yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 3 aylık Mehmet Can Demirel'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgil soruşturma sürüyor.

Okunma Sayısı: 1164
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı