"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mustafa Koç bugün toprağa veriliyor

24 Ocak 2016, Pazar 11:47
Kalp krizi sonucu ölen Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, son yolculuğuna uğurlanıyor.

Kalp krizi ölen Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, sonsuzluğa uğurlandı. Koç'un Üsküdar Marmara İlahiyat Camii’nde kılınan cenazesi, Zincirlikuyu’daki aile kabristanlığına defnedilecek. 

Ani ölümüyle tüm sevenlerini üzen Mustafa Koç’un cenaze namazı Marmara İlahiyat Camii’nde kılındı. Namazı İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran kıldırdı. Taziyeleri Rahmi Koç, Ali Koç ve aile fertleri kabul etti. Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, bakanlar, milletvekilleri, iş adamları, spor dünyasından temsilciler ve çok sayıda seveni katıldı. 

Mustafa Koç için cemaatten helallik isteyen müftü Rahmi Yaran, “Koç ailesi Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne özel bir ilgisi vardı. Bu vesile ile Mustafa Koç beyefendi de bu fakülteye defalarca gelmişti. Bugün son yolculuğuna buradan uğurluyoruz. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı. Aynı anda camiye gelen Kılıçdaroğlu ile Başbakan Davutoğlu’nun selamlaşmaması dikkat çekti. Cenaze namazı sırasında da Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu’nun arasına Ömer Koç geçti. Rahmi Yaran'ın duasının ardından tabut omuzlara alınarak cenaze arabasına taşındı. Mustafa Koç’un cenazesi Zincirlikuyu’daki aile kabristanlığına defnedilecek. 

Dikkat: İstanbul'da bugün bu yollar kapalı!

http://www.yeniasya.com.tr/yurt-haber/dikkat-istanbul-da-bugun-bu-yollar-kapali_381504

 

Okunma Sayısı: 2382
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı