"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ÖSO Afrin’den çekildi

17 Nisan 2018, Salı 17:40
ÖSO Komutanı Ahmed Osman, Afrin kent merkezinden çekildiklerini ve şehri mahalli halktan oluşan yerel polislere teslim ettiklerini söyledi.

ÖSO’luların, Türkiye’nin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında YPG’den alınan Afrin şehir merkezinden çekildiği ve kentin Afrin’lilerden oluşan mahalli polis gücüne teslim edildiği aktarıldı. ÖSO’ya bağlı Sultan Murad Tugayları Komutanı Ahmed Osman, Afrin kırsalının güvenliğinin de ÖSO tarafından sağlandığını belirtti. Afrin’de kontrol sağlanmasının ardından şehirde hırsızlık ve talan yapan bazı ÖSO militanlarının tutuklandığının bilgisini veren Osman, konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve çalınan eşyaların sahiplerine teslim edildiğini söyledi. Sputnik’teki habere göre Afrin’e dönüşlerin arttığına dikkat çeken Osman, hayatın git gide normale döndüğünü de sözlerine ekledi.

Etiketler: afrin, öso
Okunma Sayısı: 1519
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı