"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Perinçek eksenli paralel yapıya dikkat

03 Mart 2021, Çarşamba
Karar gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

 Taşgetiren, yazısında devlette “Perinçek eksenli bir paralel devlet yapılanması (PDY) olup olmadığına bakılması gerektiğini” söyledi. “Perinçek ilginç bir simadır” diyen Taşgetiren, Vatan Partisi lideri için şunları yazdı: “Çetin örgütçüdür bir kere. “Yargı altın devrini yaşıyor” diyorsa bir durmalı orada. “İktidarın rotasını biz çiziyoruz” diyorsa bir durmalı. 15 Temmuz’da neredeydi, kimleri nasıl örgütledi bakmalı. İşçi Partisi’nden Vatan Partisi’ne dönüşmesine, buradan da her kılığa girebilme potansiyeline bakmalı. Tartışma programlarında herkese son derece absürd gelen düşüncelerini yüzünde hiçbir renk değişimi olmadan seslendirebilmesine bakmalı. (...) İktidarın saf kadrolarının Perinçek’in becerilerini tasavvur etmesi kolay değildir. Bu kadar açık oynamasına rağmen kolay değildir” dedi.

Okunma Sayısı: 3181
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Sezai MUMCU

    3.3.2021 02:28:38

    Ispatlanamaz, ve bir delilden kaynaklanmayan iddialara kulak asamayiz. P nin 0,00 bilmemkac oyluk potansiyeliyle ne gevelerse gevelesin onu mevzubahis etmek abesle istigaldir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı