"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'lılar beton santralini patlattı

27 Eylül 2015, Pazar 09:54
Siirt'in Pervari İlçesi'nde özel bir firmaya ait beton santralini basan bir grup PKK'lı terörist, özel güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra patlayıcılar ile santrali tahrik etti.

Pervari İlçesi ile Beğendik Beldesi karayolu üzerinde bulunan özel bir firmaya ait beton santraline dün saat 22.00 sıralarında gelen bir grup PKK'lı terörist, santraldeki güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Teröristler yanlarında getirdikleri ve santralin bir çok noktasına yerleştirdikleri patlayıcıları infilak ettirdi. Patlamalarda beton santrali büyük hasar gördü. 

Olayın ardından şantiyeye giden firma sahipleri ve güvenlik güçleri, güvenlik görevlisinin santralde olmadığını gördü. Adı açıklanmayan görevlinin kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, bölgede operasyon başlatıldı. 

DHA

Okunma Sayısı: 1447
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı