"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Problemler kavga ile çözülmez

03 Haziran 2019, Pazartesi
Diyarbakır’da konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Bu devirde kavga ederek problemler çözülemiyor, konuşarak müzakere ederek bu problemleri çözmeliyiz” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Bu devirde kavga ederek problemler çözülemiyor, konuşarak müzakere ederek bu problemleri çözmeliyiz” diye konuştu.  Karamollaoğlu, partisinin Diyarbakır İl Başkanlığınca bir düğün salonunda düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, ramazan ayının önemine değindi. Bu ayda özellikle İslam aleminde kan ve gözyaşı olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, İslam aleminin bir araya gelip barış ve huzuru tesis edemediğini aktardı.

Birbirimize karşı düşmanca tavır sergilememeliyiz

Karamollaoğlu, barış ve huzurun tesisin öncelikle adaletin sağlanmasıyla gerçekleşeceğini dile getirerek şunları kaydetti; “Bu memleket bizim. Birbirimizle farklı kanaatlerde olabiliriz, farklı mezheplerde, meşreplerde olabiliriz, yeri gelir farklı ırktan olabiliriz. Bu memleket üzerinde farklı özelliklere sahip olan bir memlekettir. Eğer kucaklaşmak istiyorsak birbirimizi güzel bir gözle görmemiz icap eder. Birbirimize karşı düşmanca bir tavır sergilemememiz icap eder. Farklılıklarımıza rağmen kucaklaşmaya razı olmamız gerekir.” Dünyanın barışı için çalışmak ve çabalamak mecburiyetinde olduklarını ifade eden Karamollaoğlu, “Bu devirde kavga ederek problemler çözülemiyor, konuşarak müzakere ederek bu problemleri çözmeliyiz. Sadece kendimizin derdini değil tüm İslam aleminin derdiyle dertlenmeliyiz.” şeklinde konuştu.

AA

Etiketler: karamollaoğlu
Okunma Sayısı: 1703
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı