"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rüzgar Çetin tahliye oldu

04 Ekim 2016, Salı 14:01
1 polisin şehit olduğu, 1 polisin de yaralandığı trafik kazasıyla ilgili Rüzgar Çetin'in tahliyesine karar verildi.

İstanbul Beşiktaş'ta bir polis memurunun şehit olduğu bir polisin de yaralandığı kazada yargılanan Rüzgar Çetin'in tahliyesine karar verildi.

Mahkeme 6 yıl 3 ay hapis cezası verdiği Rüzgar Çetin'in tahliye edilmesine karar verdi 

Savcı Rüzgar Çetin'in 22.5 yıla kadar hapsi ve tutukluluk halinin devamını istemişti. 

İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Rüzgar Çetin ve avukatı hazır bulunurken, şehit polisin ailesinden kimse katılmadı.

8 aydır tutuklu bulunan sanık Rüzgar Çetin, kaza sırasında alkolün etkisinde ve hızlı olmadığını savunarak tahliyesini talep etti.

Duruşmada mütalaasını açıklayan savcı, "bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle" Rüzgar Çetin'in 3 yıldan 22.5 yıla kadar hapsini ve tutukluluk halinin devamını talep etmişti. 

Kazada yaralanan polis memurunun ardından şehit polisin eşi de geçen hafta şikayetinden vazgeçtiğini açıklamıştı. Gelişmenin ardından Çetin'in tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılabileceği belirtiliyordu.

DHA

Etiketler: rüzgar çetin
Okunma Sayısı: 2490
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı