"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sinan Oğan'ın aracının lastiklerini kestiler

11 Mart 2017, Cumartesi 15:05
MHP'den dün ihraç edilen Sinan Oğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda aracının tekerlerine bıçaklı saldırı düzenlendiğini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da Bahçeşehir Üniversitesi’nde konuşurken ‘Hareketin lideri Devlet Bahçeli’ sloganı atan bir genç, Oğan’ın konuşma yaptığı kürsüyü devirmişti. MHP lideri Devlet Bahçeli bu durumla ilgili çok tartışılan ‘Ülkücü başladığı işi yarım bırakmaz’ açıklaması yapmıştı.

SİNAN OĞAN: ARACIMIN TEKERLEKLERİ BIÇAKLANDI

Sinan Oğan, bugün de Twitter adresinden yaptığı açıklamada aracının tekerlerinin bıçaklandığını duyurdu.  Sinan Oğan açıklamasında “Dünkü toplantımızı basmaya gelip aldığımız tedbirleri görüp eylemi yapamayanlar, resmi arabamızın tekerlerinden ne istediniz bre gafiller…” ifadelerini kullandı.

Etiketler: sinan oğan
Okunma Sayısı: 1431
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Bilgin Alpay

    12.3.2017 05:25:46

    1980 li yillarda da Melbourne de cikan ve Erbakani Elestieren Yeni Nesil Gazetesinin yazi isleri muduru Bilgin Alpay inda Otomobil lastikleri iki defa ust iste kesilmisti Allah Allah bu ne istir Yarabbim

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı