"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Soma maden faciasının ceza davası devam ediyor

15 Ekim 2015, Perşembe 11:07
Dördüncü duruşmasının üçüncü celsesi, yine yoğun güvenlik önlemleri altında başladı.

Aliağa Şakran Cezaevi’nden sekiz tutuklu sanık, jandarma ve polisin geniş güvenlik önlemleri altında mahkeme salonuna getirilirken maden şehidi yakınları da dışarıda oluşturulan polis güvenlik noktasında üst aramalarının ardından salona girdi.

Yaklaşık 17 aydır tutuklu bulunan sanıklar Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Can Gürkan, Genel Müdür Ramazan Doğru, Emniyet Teknikeri Mehmet Ali Günay Çelik, İşletme Müdürü Akın Çelik, İşletme Müdür Yardımcısı İsmail Adalı, maden mühendisleri Yasin Kurnaz, Hilmi Kazık ve Ertan Ersoy'un oldukça bitkin olduğu gözlendi.

Dün 12 saat devam eden duruşmanın, bugün de geç saatlere kadar sürmesi bekleniyor.

Okunma Sayısı: 1709
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı