"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sultanbeyli'deki patlamanın vahameti gün ağarınca ortaya çıktı

10 Ağustos 2015, Pazartesi 09:54
Sultanbeyli’de bombalı saldırı düzenlenen polis merkezinde büyük çapta hasar meydana geldi. Patlamanın boyutu ve oluşan hasar, gün aydınlanınca daha net ortaya çıktı.

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi’ne düzenlenen bombalı saldırının ardından polis ekipleri olay yerinde sabah saatlerine kadar inceleme yaptı. Olay yerini emniyet şeridi ve bariyerlerle kapatan polis, detaylı delil araştırması yaptı. Saldırıda polis merkezi önünde park halinde bulunan çok sayıda araçta da büyük hasar oluştu. Bazı araçlar yanarak kullanılamaz hale geldi. Bombalı saldırının gerçekleştirildiği düşünülen otomobil ise tamamen parçalandı. Bomba İmha ve İnceleme ekipleri de olay yerinde çalışma yaptı.

Patlamanın boyutu gün aydınlanınca daha net ortaya çıktı. Patlama sonrası çevredeki binalarda da hasar meydana geldiği görüldü. Polisin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor. Patlamada yaralanan 3’ü polis 10 kişinin ise hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Etiketler: sultanbeyli, patlama
Okunma Sayısı: 1331
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı