"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Taşgetiren'den iktidara: Bu maddeler yarın sizi de vurur

03 Aralık 2014, Çarşamba 12:35
Katıldığı bir toplantıda, MGK'da alınan kararlarda hedef bütün cemaatler mi?" sorusu ile muhatap olduğunu yazan Ahmet Taşgetiren, endişelerini dile getirdi.

Taşgetiren dünkü yazısında şunu yazdı: "Toplantıda, “MGK’da alınan “legal görünümlü illegal yapılar”la ilgili ve bir Camia’yı hedef aldığı belirtilen kararın, diğer islami hizmet gruplarını da kapsama riski var mı?” gibi bir soru yöneltildi bana. Anlaşılan, Camia’nın yürüttüğü “Hedef bütün Cemaatler” şeklindeki kampanya zihinlerde karşılık buluyordu.
"Ben, “Bu hükümet döneminde böyle bir risk görmüyorum” diye cevap verdim, ama, dedim “Bu tür kararlar başka kadrolar elinde çok kötü kullanılma riskini barındırır.” Sonra 2004 MGK’sı ile ilgili iddiaların da bu nitelikte olduğunu, ancak geçen 9 yılda Hükümetin Camia’ya büyük imkanlar sağladığını söyledim.
"Bu konunun son derece hassas olduğu muhakkak. (...) Ama “Devletin temel kuralları” içine, riskli maddeler yerleştirmemenin de önemli olduğunu düşünüyorum. Ta ki, bugün konulan tehlikeli maddelerin yarın yine sizi vurmaması için...
Ahmet Taşgetiren, 2 Aralık 2014

Okunma Sayısı: 2801
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Bilâl TUNÇ

    8.1.2015 13:05:57

    Taşgetiren'in endîşesi o maddelerin birgün kendilerini de vurması.. Başkalarının ne ehemmiyeti var?.. (!)

  • HÜSEYİN İLHAN

    3.12.2014 15:00:12

    AKP 2004 MGK sı kararlarından bugüne kadar neden yapmadığı kendi ifadelerindende anlaşılacağı gibi oy vermeleri,beraber menfaat içinde olmalarıdır.'NE İSTEDİLERSE VERDİK,ifadesinin altına herşeyi yazmak mümkün.Amma müslümanın rüşveti makul,istismarı makul,ehli dünya gibi israfı makul,haksızlığı makul,adaletsizliği makul karşılamasına neden olan dayatma ve kanaat oluşturmaları günahları onlara yeter ve artar.KUL HAKLARINA GİRMELERİ NEDENİYLE İKAZ ÜZERİNE İKAZ EDİYORUM.LAKİN HALA ISRARDALAR.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı