"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TOFAŞ’dan sonra Renault da üretimi durdurma kararı aldı

28 Eylül 2018, Cuma 17:15
Araç üreticisi Renault, pazardaki daralmayı gerekçe göstererek 4 hafta boyunca Cumartesi günleri 4-12 vardiyasında üretim olmayacağını açıkladı.

Bir süredir Türkiye pazarındaki daralmanın kendilerine fatura edilmesi endişesi taşıyan Renault’dan işçilerinin endişelerini arttıran haber geldi. Evrensel’in haberine göre, şirket işçilere 4-12 vardiyasında Cumartesi günleri 4 hafta boyunca üretim olmayacağı bildirildi. Daha önce de TOFAŞ, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, yurtiçi pazarda son dönemde yaşanan daralma sebebiyle Ekim ayında Bursa fabrikasında üretime 9 gün ara vereceğini duyurmuştu. TOFAŞ, geçtiğmiz Temmuz ve Ağustos ayında da yıllık planlı bakım/onarım çalışmaları ve stok planlaması nedeniyle toplam 18 gün üretime ara vermişti.

Etiketler: tofaş, renault
Okunma Sayısı: 2454
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı