"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Topbaş, zabıtadan dayak yiyen tatlıcıdan helallik istedi

15 Ekim 2016, Cumartesi 09:37
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Fatih Balat sahilindeki zabıtalarla kavga eden ve kavganın sonucunda başına aldığı sopa darbesiyle yaralanan seyyar satıcı Ali Kıtmiz'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bir toplantı için yurtdışında olan Topbaş 12 Eylül çarşamba günü olan olayla ilgili Kıtmiz'e zabıtalar tarafından sergilenen davranışı anlayamadığını vurguladı.

Olayı duyduğunda çok üzüldüğünü belirten Topbaş "Nasıl bir davranış nasıl bir iştir anlamak mümkün değil. Biz yöneticiler olarak sizler için halkımız için varız. Ama malesef bu tip davranışlarda ortaya çıkıyor. Kusura bakmayınız hakkınızı helal ediniz. Orada gereken idari işlem yapılacak ama üzücü bir tablo ortaya çıktı. Buna çok üzüldüm. Büyük geçmiş olsun. Şifa diliyorum." dedi. Kıtmiz de Topbaş'a teşekkürlerini ileterek, "Allah sizden razı olsun, Allah size sıkıntı vermesin." dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 1721
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı