"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tuğba Kuruyemiş’e kayyım atandı

12 Ekim 2017, Perşembe 18:49
Aydın Sulh Ceza Mahkemesi tarafından il merkezli ‘Tuğba Kuruyemiş’e kayyım atandı.

Aydın’da 1980’de kurulan ve ülke genelinde 63 mağazası bulunan ‘Tuğba Kuruyemiş Şekerleme Gıda Meşrubat İnşaat Turizm Yerli Ürünleri İmalat Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi’nin sahipleri, geçen yıl Gülen Hareketi’ne yardım ettiği iddiasıyla tutuklandı. Şirketin kurucusu Ahmet Tonkul ve oğlu Fatih Tonkul, 3 ay 7 gün tutuklu kaldıktan sonra geçen Kasım ayında tahliye edildi. Ancak, Tonkul Ailesi’nin şirketlerinden Tuğba Kuruyemiş’e, yürütülen soruşturma kapsamında kayyım ataması istemi gündeme geldi. Savcılığın istemini değerlendiren Aydın Sulh Ceza Hâkimliği, Tuğba Kuruyemiş’e kayyım atadı. Kayyım ataması kararı ile birlikte şirketin yönetimi TMSF’ye geçti.

Etiketler: kayyım
Okunma Sayısı: 2983
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı