"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yazıklar olsun!

09 Mayıs 2017, Salı 11:00
Şırnak'ta özellikle iş adamlarını telefonla arayıp, kendilerini Vali Ali İhsan Su ve Valilik Özel Kalem Müdürü İdris Kan olarak tanıtan dolandırıcıların, şehit ailelerine ev yapılacağını söyleyerek para talep ettiği belirlendi.

Bir ihbarı değerlendiren emniyet, bazı kişilerin, "şehit ailelerine ev yapıyoruz" şeklinde Vali Su ve Özel Kalem Müdürü Kan'ın da adını kullanarak vatandaşlardan para istedikleri bilgisine ulaştı.

Yapılan araştırmada, dolandırıcıların aradıkları iş adamlarına kendilerini Vali Su veya Kan olarak tanıttığı, şehit polis ve askerlere ev yapılacağını söyleyerek para talebinde bulundukları, bazı iş adamlarından da para aldıkları tespit edildi.

Bunun üzerine harekete geçen polis, kimlikleri belirlenen dolandırıcıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

AA

Etiketler: şehit, şehit ailesi
Okunma Sayısı: 4069
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı