"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

3 partiden teröre karşı ortak bildiri

15 Mart 2016, Salı 15:24
AKP, CHP ve MHP teröre karşı ortak deklarasyon yayınladı. Deklarasyona HDP imza atmadı.

Ankara Kızılay'da 37 kişinin öldüğü bombalı saldırının ardından AKP, CHP ve MHP teröre karşı ortak deklarasyon yayınladı.

Bu deklarasyonla terör bir kez daha kınandı. Bildiride bu saldırının Türkiye'nin bütünlüğüne yönelik bir saldırı olduğunun altı çizildi. Ayrıca teröre karşı amasız fakatsız kesin duruş sergilenmesinin gerekliliği belirtilerek, birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğu vurgulandı. 

ASKERİ SERVİSLERE SALDIRI DA DA ORTAK DEKLARASYON YAYINLANMIŞTI

17 Şubat'ta askeri servislere yönelik düzenlenen saldırının ardından TBMM’de grubu bulunan 3 siyasi parti, teröre karşı ortak bir metin hazırlamştı. AKP, CHP ve MHP grup başkanvekillerinin imzası bulunan ortak metni, partilerin grup başkanvekilleri kürsüye çıkarak okumuştu. HDP, ortak metni imzalamamış ve büyük tepki toplamıştı.

Etiketler: akp, chp, mhp, terör, bildiri
Okunma Sayısı: 1983
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mahmut demirkollllu

    16.3.2016 12:35:12

    terörü kınamak çözüm getirmiyor.terörü teröristi ve yandaşı olan çakallları hepimiz kiniyoruz..pkk desteğini hdp den alıyorsa,hdp nin mecliste işi ne?? pkk yı meclise taşımak demopkrasi değildir.hdp yi meclise almak milletle dalga geçmektir.hdp yi mecliste konuşturmak yan yana oturmak vicdana sığmaz.hdp bildiriyi imzalamamakla ,terörün merkezi olduğunu anlatmak istiyor..ysk hdp adaylarını elememekle pkk ya detek olmuştur. meclisteki 3 parti acilen hdp defterini dürmelidir..hdp nin mevcudiyeti 3 partini aciziyetini gösterir.pkk lılarda zerre kadar vicdan insaf şeref haysiyet gurur insanlık yok

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı