"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adaleti bile darmadağın ettiler

30 Kasım 2021, Salı 19:30
Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan “Ekonomi kurtulmuş savaşı veriyoruz” sözlerine atıf yaparak, ekonomide alınması gereken tekliflerini sıraladı.

Kılıçdaroğlu, “Bir anayasal kurum olan Ekonomik Sosyal Konseyi hem topla. Önce bunları bir dinle sizin derdiniz nedir diye” dedi. ‘Devlette israfa son veriyorum’ diye hemen ve derhal bir genelge çıkarılmasını da isteyen Kılıçdaroğlu, “Kim israf yaparsa yani fakirin fukaranın vergilerini çarçur ederse hesabını soracağım diyeceksin. Bana diyor ki bir sorun bakalım helal nedir haram nedir’ diye. İsraf haramdır. Sen israfı savunuyorsun ben israfa karşıyım. Devleti yönetenlerin israftan kaçınmak zorundadır. Genelge çıkarıp benim 13 tane uçağım var bunun 5-6’sını satıyorum diyeceksin. Milletine örnek olacaksın” şeklinde konuştu. Kılıçdaroğlu konuşmasında “Adaletsizliklerden kaçınacaksın. Çıkıp ‘Devletin dini adalettir ben bu ülkede adalete kim karşı çıkıyorsa karşısında beni bulacaktır, mahkeme kararlarını kim uygulamıyorsa ben gereğini yapacağım’ diyeceksin. Öyle bir tablo! Adalet, dünyanın düzeni adalet üzerine kurulu. Adaleti bile darmadağın ettiler” diye konuştu.

Ankara – Fatih Karagöz

Okunma Sayısı: 666
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mustafa

    1.12.2021 10:12:22

    Adaleti bile mi? Sanki en sona adaleti bırakmışlar gibi konuşmuş. Siyasete yeni yeni ısınmaya başlayınca böyle hatalar yapıyor tabi. Ne günlere kaldık ya Rabbim.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı