"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aklın iptal olduğu bir cinnet halini yaşıyoruz

29 Ekim 2015, Perşembe 08:25
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Bugün TV’yi ziyareti sırasında Kanaltürk’ten sonra Bugün TV ekranları da kayyum tarafından karartıldı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, beraberindeki heyetle birlikte Bugün TV’yi ziyaret ederek Koza İpek Grubu’na kayyum atanması ve iki televizyon kanalının ekranlarının kapatılmasına tepkisini ifade etti.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Yavuz, Gençlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Onur Başokur, Ankara İl Başkanı Bahadır Ulusoy ve Ankara il teşkilatı Bugün TV’ye ziyarette bulunarak, “Korkusuzca yaşam hakkımız gasp edilemez” dedi.

Ziyaret sırasında Genel Başkan Uysal’ı Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in annesi Melek İpek ve ailesi karşıladı.

Genel Başkan Gültekin Uysal, ziyarette şunları söyledi:

“Biz hak ve adalet düzeninde muamele görmelerini dileriz onların da”

“O ayarını bozdukları kantar bir gün kendilerini de tartar. Ama biz hak ve adalet düzeninde muamele görmelerini dileriz onların da. Şahsınızda bütün aileye, çalışanlara geçmiş olsun diyoruz. Neticede hiçbir zaman hak yerde kalmaz. Suçu isnat edenler bile bu iddialara kendileri inanmıyorlar, başkalarını hiç inandıramazlar. Gönlünüzü ferah tutun. 

Kendileriyle ilgili olan biten ortaya saçılmış hukuksuzluğu, yolsuzluğu kapatmaya yönelik nafile bir çaba içerisindeler. Bugün ne yazık ki toplum bir travma yaşıyor. Bu memleketin yine vicdan sahibi insanları, doğru yerde duran insanları vardır. Memlekette artık her şey ortada, herkesin bilgisi dahilinde yaşanıyor. Vicdanları sızlayanlar da kararanlar da bir gün gereğini yapacaklar ancak temennimiz bunu iş işten geçmeden yapabilmeleridir. 

“Yaşananlar artık istisnai bir durum değil esas haline gelmiş sanki”

Şahsi ihtiraslarına devletin savcısı, hakimi suç ortağı edildi ne yazık ki. Üzüntü duymamız gereken bir diğer şey ise yaşananların artık istisnai bir durum değil esas haline gelmiş olmasıdır. Bütün sivil, demokrat, bu ülkenin birliğinden, beraberliğinden yana olan, adaleti hepimizin üzerinde bir payda haline getirmemiz gereken bütün sivil inisiyatiflerin ses verecekleri, tarih önünde vazife yapacakları gün, bugündür. Aklın iptal olduğu bir cinnet halini yaşıyoruz hep beraber. 

Hepimiz kendi cephemizde, bulunduğumuz mahalde, siyasi hayatta, ticarette cesur olmak zorundayız. Cumhuriyet cesur insanların rejimidir.”

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1891
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı