"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP, ANAP gibi olmaktan korkuyor

19 Ekim 2015, Pazartesi 14:17
Memur-Sen’in Aydın buluşmasında konuşan AKP MKYK Üyesi ve 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Erdem, 1 Kasım 2015'teki genel seçim için çok çalışmaları gerektiğini, yoksa sonlarının Anavatan Partisi (ANAP) gibi olabileceğini söyledi.

"Tarih tekerrür mü edecek?" diyen Erdem,

“1 Kasım seçimleri, aynen tarihte yaşadığımız sürecin bir benzerini bize yaşatabilir. Allah korusun. Hem Anavatan Partisi’nin yaşadığı süreci yaşatabilir, ne demek istediğimi anlayabiliyorsunuz, hem de Türkiye açısından, ülkemiz açısından tekrar ekonomik zorluklara doğru sürüklenebiliriz.” şeklinde konuştu.

Memur-Sen üyelerine seslenen AKP adayı Erdem, şunları kaydetti:

“1 Kasım seçimine hızlı bir şekilde gidiyoruz, az bir zaman kaldı. Aydın’da yoğun bir şekilde çalışıyoruz, adaylarımız, teşkilatımız, bütün unsurlarımızla. Siz değerli arkadaşlarımın da çabasını, gayretlerini biliyoruz; partim, ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

1 Kasım seçimleri, seçimlerden bir seçim olmayacak. Türk siyasi hayatının dönüm noktalarından bir seçim olacak. Tarih tekerrür mü edecek, yoksa ibret alınıp tarih tekerrür etmeyecek mi? 1 Kasım seçimi, böyle bir seçim. 

1 Kasım'da alınabilecek olumsuz sonuçların, ANAP'ın siyasi sonunun yaşandığı süreci yaşatabileceğini ifade eden Mehmet Erdem,

"İki önemli kriz, 1994 ve 2001 krizleri ve Anavatan Partisi diye bir partinin ortada kalmaması. Bu bir örnek, tarih içerisinde. 1 Kasım seçimleri, aynen tarihte yaşadığımız sürecin bir benzerini bize yaşatabilir. Allah korusun.

Hem Anavatan Partisi’nin yaşadığı süreci yaşatabilir, ne demek istediğimi anlayabiliyorsunuz, hem de Türkiye açısından, ülkemiz açısından tekrar ekonomik zorluklara doğru sürüklenebiliriz.

Anlaşmazlıklar ve oluşan birçok olumsuz tabloyu yaşamak istemiyorsak, 1 Kasım seçimlerinde bütün vatandaşlarımızı, seçmenleri, komşumuzu dikkatli bir şekilde bu siyasi tarihten ders almaya davet etmemiz lazım." şeklinde konuştu.

Okunma Sayısı: 2587
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • gsgdfg

    20.10.2015 09:46:42

    hiç merak etmeyin. ANAP tan daha beter olacaksınız.....

  • Hayati Binler

    20.10.2015 01:00:19

    Olacaksınız zaten.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı