"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'den MHP'ye gece operasyonu

30 Ekim 2015, Cuma 10:15
Kayseri’de Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından gece şehrin değişik cadde ve sokaklarında asılı bulunan pankartlar söküldü.

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy ve il yönetimi duruma müdahale etti, belediye nezdinde girişimde bulundu. Ersoy, “İtfaiye Daire Başkanı, talimatın yanlış anlaşıldığını söyleyerek itfaiye çalışanı arkadaşlarını sattı. Onların derdinin sokakta kavga olduğunu, bizi sokağa çekmek istediklerini biliyoruz. Ama biz bu oyunlara gelmeyiz. Bizim derdimiz onlar gibi saltanat sürmek değil, Türk milleti ve geleceğimiz olan çocuklarımız. Hiçbir oyuna gelmeyeceğiz.” dedi. 

MHP İl Başkanı Baki Ersoy, gece itfaiye ekiplerinin Alparslan Mahallesi'nde parti pankartlarını toplaması üzerine il yönetimi ile birlikte duruma müdahale etti.

Aynı cadde üzerinde AKP’nin pankartlarının bulunduğu ve onlara dokunulmadığını aktaran İl Başkanı Ersoy, şehrin her yerinde AKP pankartları olduğunu ve az sayıdaki MHP pankartlarının toplatılmasının yıkılacak olan saltanatlarının korkusu olduğunu söyledi. 

“AKP hukuk ve adalet diye bir şey tanımıyor” diyerek tepkisi gösteren Ersoy, şunları söyledi: “Bizim kendi emeklerimiz ve imkanlarımızla, devletin imkanları ile değil, sabahtan beri astığımız kırlangıç olarak tabir edilen pankartlarımızı itfaiye ekipleriyle tek tek yırtarak, sökerek itfaiye aracına koyduklarını gördük.

Tepkimizi ortaya koyduk. Daire başkanlarına sorduk. Arkadaşlar talimatları yanlış anlamış diyorlar. Pankartları sökenleri arkadaşlarını satıyor. Ona talimat veren de 'benim haberim yok' diyor. Büyükşehir Belediye Başkanı bunu diyor. Kayseri’de saltanat kurmuşsunuz ve hep birlikte yaşıyorsunuz.

Bu saltanatınızı başınıza yıkacağız. Bizim helal rızıklarımızla helal paramızla yaptığımız bu afişlerimize, bu pankartlarımıza elinizi uzatırsanız elinizi kırarız.”

Okunma Sayısı: 1835
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    30.10.2015 14:53:30

    Ne yazıkki AKP tam SİYONİST VE YAHUDİ HİZMETİNDE BİR UCUBEDİR.Yaptıkları ile bunu tam tescillemektedir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı