"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP güç zehirlenmesi yaşıyor

15 Haziran 2021, Salı
AKP döneminin ilk dışişleri bakanı olan ve 2016’da kurucusu olduğu partiden ihraç edilen Yaşar Yakış, Erdoğan-Biden görüşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yakış, ABD’nin “AKP iktidarının çökme arifesinde olduğunu hesaba katarak ‘Dur bakalım, kendiliğinden çöksün, biz bir şey yapmayalım’ diye düşünebileceğini” belirtti. Yakış, kurucularından olduğu AKP’nin mevcut durumu ile ilgili olarak da, “Sosyal bilimlerde bir söz vardır, ‘Her iktidar bozar, mutlak iktidar mutlaka bozar’ diye. Buna ‘Güç zehirlenmesi’ diyoruz. Ak Parti’nin maruz kaldığı şey de bu güç zehirlenmesi” ifadelerini kullandı. Cumhuriyet’in haberine göre Yakış, Erdoğan-Biden görüşmesiyle ilgili olarak da,  “Ben bu koşullar altında bir ülkeyle müzakereye başlamış olsaydım ‘Karşımdaki ülke bu nedenlerle zayıf ve meşru çerçevede kendi ülkem açısından neler elde edebilirim’ düşüncesi zihnimin arkasında hazır dururdu” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 4421
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Feyzullah Ayhan

    15.6.2021 11:38:08

    Sayın yakış, doğruyu söyleyen, yanlışa karşı çıkan herkese trenden indi, davaya(ne davası ise) ihanet etti diye yaftalayıp duruyor troller.Allah böylesi müfritlerin şerrinden muhafaza eylesin. Ayrıca doğru da olsa saray sakininin yanlışını tenkit edenler için savcıları göreve çağırıyorlar tehdit ediyorlar. Bunlarla yola gidilir mi?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı