"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li İl Başkanı'ndan skandal sözler

03 Mayıs 2015, Pazar 12:16
AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AKP’ye muhalif olanlara 'müşrik' benzetmesi yaptı.

Haliç Kongre Merkezi’nde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle ‘Engelsiz Yeni Türkiye’ programında konuşan Temurci, Kur’an-ı Kerim’den ayetleri, siyasî malzeme yaptı.

AKP ile mücadele edenler için ‘gerçek engelliler’ ifadesini kullanan Temurci, A’râf Sûresi’nin 179. ayetinin mealini okuyarak, “Kur’an-ı Kerim der ki: ‘Onların gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar.’ Bunu kimin için söyler? 2002 yılına kadar bu milletin değerleriyle, bu milletin inançlarıyla mücadele eden ve şimdi de AK Parti’yle mücadele eden gerçek engelliler için söyler kutsal kitabımız. Onun için Rabb’im bizleri bu anlamda engelli kılmasın.” dedi.

Tefsirlerde, Temurci’nin konuşmasına referans yaptığı ayetin ilk muhatabı müşrikler (Allah’a şirk koşanlar) olarak geçiyor.

Etiketler: selim temurci, akp, müşrik
Okunma Sayısı: 3915
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Cemil

    4.5.2015 13:31:29

    El insaf yeni asya. Ayeti çarpıttı, siyasi malzeme yaptı şeklinde saçma sapan bir haber yapmışsınız.Asıl çarpıtma ve ayetleri siyasi malzeme olarak kullanmayı siz yapmışsınız da görmüyorsunuz. Allah şuur, feraset,istikamet ve insaf versin. Amin.......

  • HAYRETTİN

    4.5.2015 08:22:24

    söylenenlerin kısmı ekserisi doğru, ancak kör adama kör demek uygun olmadığı gibi, nur talebesinin ağğzına yakışmayan tabiirleride kullanmak uygun olmasa gerektir. EDEPLER EDEPLİ OLMALI, HEMDE EDEBİ İSMALİYE İLE MÜTEEDDİBE OLMALI...

  • Hüseyin İLHAN

    3.5.2015 21:34:30

    HIRSIZLIK YAPAN AKP,YOLSUZLUK YAPAN AKP,PEYGAMBER GURURLANDI,BİZ GIURURLANMADIK DİYEN FİKRİ SAPIK AKP Lİ BAKAN,ONA DOKUNMAK İBADETTİR DİYEN DALALET EHLİ,ŞİRK SAHİBİ AKP Lİ VEKİL,EFENDİMİZ SAV.VE PEYGAMBERLERLE ALAY EDEN MV.AKP,DEN,AYETLERLE KAFA BULAN SAPIK AKP li bakan ve bunlara destek olanlar TAKVA,karşı çıkanlar ŞİRK ha .dE GİT SAPIK SAVRUK,YAMUKRASİ HIRSIZ AKP LİLER SİZİ.

  • vefa umurca

    3.5.2015 16:33:16

    düşeceklerini anlayınca yine Kurana tutunuyorlar. bu onların sahtekar olduğunu gösteriyor. sen gerçekten imanlı isen, Kuranı eline alıp, oy istemezsin senin yaptığını, H.Z. Aliye karşı hz. Muaviye kuran yapraklarını mızrak uçlarına taktırarak yapmıştır. Tarih ders almasını bilmeyenler için, tekerrürden ibarettir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı