"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li vekilden ''kelepçe'' açıklaması

11 Kasım 2015, Çarşamba 20:59
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, sabah erkenden insanları evinden almayı ve aynı zamanda gözaltına alınan bayanların ellerine kelepçe takmayı uygun görmediğini söyledi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu aralarında bayanların da bulunduğu 27 kişinin gözaltına alınması ve kelepçe takılmasıyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Özdağ, “Sabah erkenden insanları evinden almak, aynı zamanda bir bayanın ellerine kelepçe takmayı uygun görmüyorum. Suçla, suçluyla mücadele ederken insan onurunu, aynı zamanda toplumsal duyarlılığı dikkate almak mecburiyetindeyiz.” dedi.

“BASINA YANSIYAN GÖRÜNTÜLER UYGUN DEĞİLDİ”

17-25 Aralık operasyonu öncesinde de söz konusu iddialar ile ilgili bir takım sezgilerinin olduğunu ileri süren Özdağ, paralel yapıyla mücadele konusunda yargının gereğini yapacağını ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir hukuk devleti olduğunu iddia etti. Özdağ, “Emniyet kolluk kuvvetleri de savcılığın verdiği talimatları yerine getirecek. Manisa’da zaman zaman bu yapıya yönelik operasyonlar yapıldı. En son yapılan operasyonda basına yansıyan görüntüler uygun değildi. Sabah erkenden insanları evinden almak, aynı zamanda bir bayanın ellerine kelepçe takmayı uygun görmüyorum.” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 2718
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    12.11.2015 09:18:59

    Sağolsun "uygun görmemişler", lütfetmişler hazret! Yanılıyorsunuz baylar! Hukuksuzlukların buraya gelmesinde en büyük vebal sizlerindir. Sizin vekil olarak diğerlerinden hiç bir farkınız yoktur, demokratik ülkelerde; var denilen hukuk işliyorsa eğer. Bunun karşısında sadece UYGUN bulmuyorsanız, sizlerde bu görevlerde bulunmayı hak etmiyorsunuz ve bu vazifelere UYGUN değilsiniz demektir.

  • a hmedsaid

    12.11.2015 09:17:19

    malesef siyasi kin gayz,adavet terör estiriyor bay vekil sizler de alkışlıyorsunuz.bakmayın zahiren kınadığınıza.Allah'ın ayetini kulak ardı ediyorsunuz makam mevki için .rabbim affeylesin

  • Hüseyin İLHAN

    12.11.2015 06:56:23

    TC.hukuk devleti imiş.Neden rüşvetçileri,yolsuzluk yapanları yargıdan kaçırdınız.?GÜLMEKTEN bu şahsa göbeğim çatlayacak.ÇOKKK KOMİK KOMİK KOMİKSİNİZ.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı