"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akşener'e yönelik iddialar çok adi, pespaye, temelsiz, ahlaksız

15 Mayıs 2015, Cuma 18:43
MHP İstanbul milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Meral Akşener'e yönelik kaset iddialarına sert tepki gösterdi.

İhsanoğlu, "Bu iftiralar geri tepti, bugün bu iftiraları yapanlar saklanacak delik arıyorlar. Çünkü Türk toplumu bunu reddetti. Türk siyasileri de toplumun baskısı altında sağlam bir duruş sergiledi. Burada iftiralar bazı küçük figürler tarafından ileri sürüldü. Fakat bazı iftiralar ve küçük yalanlar büyük isimler tarafından da söylenmeye başlandı." dedi. 

'İFTİRA TERS TEPTİ'

Ekmeleddin İhsanoğlu, gazetecilerin Meral Akşener'e yönelik kaset iddialarıyla ilgili soruyu cevapladı. İhsanoğlu, Akşener'e atılan iftiraların çok adi, pespaye, temelsiz ve ahlaksız iftiralar olduğunu belirterek şöyle devam etti: "Bu iftiralar geri tepti, bugün bu iftiraları yapanlar saklanacak delik arıyorlar. Çünkü Türk toplumu bunu reddetti. Türk siyasileri de toplumun baskısı altında sağlam bir duruş sergiledi. Burada iftiralar bazı küçük figürler tarafından ileri sürüldü. Fakat bazı iftiralar ve küçük yalanlar büyük isimler tarafından da söylenmeye başlandı. Bunlar siyasi hayatımızı bulandıran ve seviyesizliğini ortaya koyan bir şeydir. Eğer onlar bu iftiraları dillendirdikten sonra herhangi bir delil ortaya koyamıyorlarsa onlar fasıktır, münafıktır. Kur'an-ı Kerim'de çok güzel bir ifadesi var, bir fasık size uydurulmuş bir haber getirirse sakın inanmayınız, önce bu haberin sağlamlığından emin olun ondan sonra.. " şeklinde konuştu.

Okunma Sayısı: 1030
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı