"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arınç’tan imalarla dolu açıklama

26 Kasım 2017, Pazar 18:16
Katıldığı programda söylediği sözleri tartışılan Bülent Arınç, sosyal medyadan yaptığı açıklamada o sözlerini hedef alanlara cevap verdi.

Arınç’ın en sert cevabı ise Cem Küçük ve Fuat Uğur’a oldu. Arınç’ın açıklamaları şöyle; “Yaptığım açıklamalardan sonra, tebrik ve teşekkür mesajlarının yanı sıra, tepkilerini dile getirenler de oldu elbette. Onlardan birisi de, kendisini Bursa’dan tanıdığım ve siyaset hayatında Sayın Bahçeli’nin ibrikçiliğinden başka bir meziyeti olmayan bir zat! Kendi ağzının bozukluğuna, kalitesine de çok yakışan; ama tertemiz Anadolu milliyetçiliğine hiç de uymayacak bir üslûpla güya bana cevap vermiş. Fesubhanallah! Bu ibrikçi başının tüm hakaretlerini misliyele kendisine iade edip başka bir hususu izah etmek isterim.

‘Eski muhalif, şimdi ne olduğu belli değil’

İsmimin gittiği her yerde, adımın anıldığı her konuda ipini koparmışçasına saldıran, ama bu zaman kadar haklarında konuşmak istemediğim isimlerini anmamaya özen gösterdiğim bir ikili var. Adeta Edi ile Büdü! Geçmişi ve kökleri temiz ekranlarda, dâvâ çilesi çekmiş ve ahirete göçmüş insanların kemiklerini sızlatırcasına, her sabah, her gün dillerinden zift saçmaya devam ediyorlar. Sorsan, AKP’nin en önde savunucuları (!) O ikiliden biri basın eskisi. Eski muhalif, şimdi ne olduğu belli değil. Daha bir kaç hafta önce İlhan Kesici’nin yer almadığı bir fotoğrafı, fotoğraftaki şahıs sanki oymuş gibi köşesine taşımış ve ona atfen  “İlhan Kesici’nin bu sohbette söylediklerinden aklımda kalan tek şey davudî sesi ile yaptığı eleştiriler ve muğlak ifadelerdi” diyerek fotoğrafın hikâyesini anlatmıştı (!) Pardon, uydurmuştu.

‘Öğreteyim, öğren ve artık sus!’

Diğer ise öbüründen daha küçük ve daha zeki (!)  En azında göz göre göre, kör gözün parmağına hesabı o kadar açık yalan söylemiyor. Algı yönetim teknikleri açısından söylenmemesi gerektiğini de biliyor. Aldığı yoğun eğitimler, misyon ve görevinden olsa gerek. Her fırsatta şahsım ve bazı arkadaşlarım için “Parti kursunlar da halktaki karşılıklarını görelim” diyen bu küçük maşa, en son yaptığım açıklamalarımdan sonra, zekâsına yakışmayacak bir acemilikle yine racon kesmiş ve beni Manisa’dan aday olmaya dâvet etmiş. Bak delikanlı! Biz, partimizi bundan 16 yıl önce, bağımsız oalrak kurduk zaten! Halktaki karşılığımız da, gücümüz de yine o halkın garantisindedir. Halktaki karşılığımızı ve gücümüzü test etmek senin haddin değil! İnsanlar senin için de; “Herkesi nasıl bu kadar kolay tehdit edebiliyor? Nasıl bu kadar pervasız olabiliyor? Gücünü nereden alıyor?” diye soruyorlar. Aidiyet ve mensubiyetini bilenler biliyor da; bilmeyenler sormakta haklılar tabi. Fakat senin de bilmediğin bir şey var. Öğreteyim, öğren ve artık sus! Siyasette en büyük güç, gücünü ve bildiklerini gizleyebilmektir.

 

 

Etiketler: bülent arınç
Okunma Sayısı: 9200
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    27.11.2017 13:11:06

    Sn.ARINÇ 8 HAZİRAN da herşeyi açıklayacağım dediniz ve hala muğlaklığı ortadadır.Şimdi de yine imalı sözlerle birşeyler anlatıyorsunuz.Lisanımız belgatımız açık ve net sözlere uygundur.LÜTFEN BİLDİKLERİNİZİ ŞAFFAÇA AÇIKLAYIN.Perdeli-yamalı,imalı sözler değil İTİRAF VE İFŞAATLAR BEKLİYORUZ.Aksi halde pek fazla inandırıcı olmuyorsunuuuz.

  • g@L!p

    26.11.2017 19:53:08

    keşke açıklasanız da biz HALKta öğrensek bu ikilinin ipleri kimin elinde,aidiyetleri ne. nasıl oluyor bu kadar zehir saçıp insanları tehdit ediyorlar sayın ARINÇ!!! neden saklıyor ve neden susuyorsunuz? neymiş HALKtan sakladıklarınız??

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı