"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli'den 'Geçmiş olsun' telefonu bekliyordum

08 Mart 2017, Çarşamba 11:09
MHP'li Sinan Oğan, kendisine yönelik saldırıyla ilgili olarak "Bir kişi var, kürsüyü deviriyor. Ülkücü hiçbir işi yarım bırakmaz" diyen Devlet Bahçeli'ye adını anmadan "Biz ülkücüler başladığımız hiç bir işi yarım bırakmayacağız. Kurultay çalışmamızı tamamlayacağız ama önce 'hayır' için çalışacağız" dedi.

Bahçeli, Bahçeşehir Üniversitesi'nde düzenlenen 'Siyaset Okulu' etkinliğinde konuşma yaparken bir kişinin "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganı atarak Oğan'a saldırmasına ilişkin olarak "Neresini değerlendireyim. Bir kişi var, kürsüyü deviriyor. Ülkücü hiçbir işi yarım bırakmaz" demişti.

Sinan Oğan'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlardan bazıları şöyle:

"Biz ülkücüler başladığımız hiç bir işi yarım bırakmayacağız. Kurultay çalışmamızı tamamlayacağız ama önce 'hayır' için çalışacağız"

Aynı partide görev yaptığı (şimdi farklı düşünseler bile) ülküdaşından bir geçmiş olsunu bile esirgeyip, hatta onu hedef göstermekten bile çekinmemek... AKP'liler ve HDP'lilere gösterilen şefkatin kendi ülküdaşından esirgemek. Dün bütün gün açıklama yapmadım. Sn. Bahçeli'den ve MHP yönetiminden yanlış anlaşıldık, bu kardeşimize geçmiş olsun diyoruz. Saldırıyı ve saldırganı kınıyoruz şeklinde bir açıklama gelir mi diye. Ancak görüyoruz ki, kara tükenmiş. Süreç başladığından beri ne Sn. Bahçeli'ye ne de bir başka ülküdaşımıza en ufak bir hakaret, saygısızlık etmedik. Hep seviyeli götürdük" dedi.

Etiketler: sinan oğan
Okunma Sayısı: 1798
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı