"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli'den MHP'li muhaliflere çağrı

19 Nisan 2016, Salı 12:01
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhalif isimler hakkında MHP yönetimi tarafından başlatılan incelemeler hakkında açıklamalarda bulundu

Bahçeli, “Muhalif olduklarını ifade eden arkadaşlarımız demokratik hakkını kullanırken MHP’ye yakışır bir edep içerisinde olmalarında yarar var. Edep dışı değerlendirmeler, konuşmalar, tahrikler, fitne ve fesatlar karşısında MHP’nin tüzüğü çok açık ve nettir. Böyle bir soruşturma başlatılırsa çok yönlü araştırılır ve merkez disipline sevk kararına varırsak gereği yapılır.” diye konuştu. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bir gazetecinin, “Muhalif isimler Sinan Oğan, Koray Aydın ve Meral Akşener’le ilgili genel merkez yönetimi bir inceleme başlattı. Sürecin sonunda bir ihraç söz konusu olabilir mi?” sorusuna Bahçeli, “Muhalif olduklarını ifade eden arkadaşlarımız demokratik hakkını kullanırken MHP’ye yakışır bir edep içerisinde olmalarında yarar var. Edep dışı değerlendirmeler, konuşmalar, tahrikler, fitne ve fesatlar karşısında MHP’nin tüzüğü çok açık ve nettir. Böyle bir soruşturma başlatılırsa çok yönlü araştırılır ve merkez disipline sevk kararına varırsak gereği yapılır.” cevabını verdi.

“Çağrı heyetine randevu verecek misiniz?” sorusuna Bahçeli, “Çağrı heyeti kimdir?” cevabını verdi. 

Okunma Sayısı: 1600
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı