"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Topçu: Bölücü terör, tekne kazınır gibi Allah'ın izniyle kazınacaktır

06 Eylül 2015, Pazar 22:48
Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, "Terörle mücadelede devletin ve milletin kararlılığı kesindir. Bölücü terör, tekne kazınır gibi Allah'ın izniyle kazınacaktır" dedi.

Bakan Topçu, Balıkesir'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk ziyareti Balıkesir Valiliği'ne gerçekleştiren Topçu, Diyarbakır'da 2 şehit olduğunu hatırlattı. 

"Toprak, sadece şühedası varsa vatan oluyor" diyen Bakan Topçu, şöyle devam etti: "Şehitlerin ailelerine ulaşmak istedim, ama ne yazık ki konuşacak durumda olmadıklarını ifade ettiler. Şehidimizin biri Kayseri, diğeri Elazığlı bir evladımız. Bütün şehitlerimize ve bu iki şehidimize rahmet diliyorum. 63'üncü hükümetin bakanı olarak, altını çizerek bir kez daha söylüyorum, terörle mücadelede devletin ve milletin kararlılığı kesindir. Bölücü terör, tekne kazınır gibi Allah'ın izniyle kazınacaktır."

 

Okunma Sayısı: 1822
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı