"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Tüfenkci: OHAL’in iş dünyasına engel olduğuna dair bir örnek yok

25 Nisan 2018, Çarşamba 18:02
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Genel Merkezi'nde düzenlenen istişare toplantısında konuştu. Gümrük ve Ticaret bakanı Tüfenkci, "OHAL çok tartışılıyor. OHAL’in iş yaşamına, iş dünyasına engel olduğuna dair bir örnek yok" dedi.

 

Bakan Tüfenkci, bu seçimlerden özellikle ekonominin etkilenmemesi noktasında her türlü tedbiri aldıklarını ve almaya devam ettiklerini ifade ederek, “Seçimler vesilesiyle ne enflasyonla mücadeleden vazgeçtik, ne faizlerin düşürülmesi noktasındaki çalışmamızdan vazgeçtik ne de almamız gereken kararları öteledik, onlardan vazgeçtik.” dedi.

Ekonominin kendi seyri içinde seçimlerden etkilenmememesi noktasında kararlı bir duruş sergilediklerini belirten Tüfenkci, “OHAL çok tartışılıyor. OHAL’in iş yaşamına, iş dünyasına engel olduğuna dair bir örnek yok. Bilakis bana göre OHAL iş dünyasının daha çok menfaatine. Biz Hükümet olarak ekonomik kararların Kanun Hükmünde Kararnameler ile çıkmaması noktasında da şimdiye kadar çok özen ve dikkat gösterdik.” değerlendirmesinde bulundu.

***

Tıklayınız:

Ekonomi alarm veriyor

Gerilim ekonomiyi vuruyor

TÜSİAD Başkanı'ndan OHAL eleştirisi

 

AA

Etiketler: tüfenkci, ohal
Okunma Sayısı: 8504
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet ilhan

    26.4.2018 20:40:01

    Sayın bakan, millet sizin gibi düşünmüyor. Hayal aleminizde yaşıyorsunuz. Hile olmazsa bu düşüncenizin yanlış olduğunu 25 Haziran sabahı anlarsınız. Biz söyleyelim de.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı