"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başbakan Davutoğlu'ndan '1 Mayıs' açıklaması

27 Nisan 2016, Çarşamba 14:36
Başbakan Davutoğlu, 1 Mayıs'ı birlik ve kardeşlik günü kılacak güzel bir mutabakat sağlandığını belirterek, "Bu sene meydanlarımız inşallah 1 Mayıs'ı barış içinde kutlayacak." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, sendika temsilcileriyle bir araya geldiği öğle yemeğinde yaptığı konuşmada, "İşçi, memur konfederasyonlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde 1 Mayıs'ı gerilim ve çatışma alanı olmaktan çıkarıp, birlik ve kardeşlik günü kılacak güzel bir mutabakat sağlandı. Bunun bir gelenek hale gelmesini, her bir 1 Mayıs öncesinde bu sofrada buluşup, işçi ve emekçi kardeşlerimizin sorunlarını hep beraber istişare etmeyi gönülden arzu ediyorum. Bu uzlaşma neticesinde bu sene meydanlarımız inşallah 1 Mayıs'ı barış içinde kutlayacak." ifadelerini kullandı.

AA

Okunma Sayısı: 1350
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı