"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Basın ağır yaptırımlarla susturulmaya çalışılıyor"

11 Şubat 2022, Cuma 22:55
DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, RTÜK’ün uluslar arası haber sitelerine lisans başvurusu için süre vermesine tepki göstererek, “72 saat süre tanınması ve lisans alınmaması halinde erişimin engelleneceği ihtarı, iktidarın alternatif haber kaynaklarını engelleme amacına yöneliktir” dedi.

Ülkemizde son yıllarda düşünce ve ifade hürriyeti ile basın hürriyeti gibi konularda iktidarın her geçen gün baskının dozajını arttırdığını da ifade eden Yeneroğlu yaptığı açıklamada “Ulusal basının ağır yaptırımlarla susturulmaya çalışıldığı bu süreçte farklı seslere müsaade etmeme konusunda kararlılık gösteren bir zihniyetin uluslar arası haber sitelerini de lisans bahanesi ile susturmaya çalışması kabul edilemez” değerlendirmesinde bulundu. 

Okunma Sayısı: 1405
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı