"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BBP'li başkanın odasından dinleme cihazı çıktı

16 Mart 2016, Çarşamba 13:49
Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla İl Başkanı Harun Akın'ın parti binasındaki odasında dinleme düzeneği yerleştirildiği ortaya çıktı.

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'deki BBP Muğla İl Başkanlığı binasında, dün saat 21.00 sıralarında, temizlik yapan Alperen Ocakları üyesi gençler, İl Başkanı Harun Akın'ın makam odasındaki kitaplığı silerken, bir düzenek bulduğu belirtildi. Telefon ile kendisine ulaşan gençler ile Kötekli Mahallesi'nde bir kafeteryada buluşan Akın, cihazda inceleme yaptıktan sonra konuyu polise bildirdi. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube, Terörle Mücadele Şubesi ve Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin gerekli incelemeyi yapması için bulunan düzeneğe el konuldu. İl Emniyet Müdürlüğü'ne şikayetçi olan BBP Muğla İl Başkanı Harun Akın, "Hiç kimseyle bir sıkıntım yok. Odamda dinleme cihazı bulunduğunu öğrendiğim zaman büyük bir şaşkınlık yaşadım. Polis ekipleri gereken neyse yapılacağını söyledi. En kısa sürede sorumluların bulanacağına inanıyorum. Kimseden bir çekincem yok. Bir sıkıntısı olan varsa gelip benimle konuşabilir" dedi. Polis, bulunan düzenekle ilgili incelemelerini sürdürüyor.

DHA

Okunma Sayısı: 1921
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı