"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BBP'nin baba ocağından Destici'ye tepki: Genel başkanı kaybettik, hükümsüzdür!

11 Mart 2017, Cumartesi 11:59
Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabında, Genel Başkan Mustafa Destici'nin 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandumunda 'evet' oyu kullanacaklarına yönelik açıklamasına tepki gösterildi.

İl başkanlığından yapılan açıklamada "BBP Genel Başkanı Destici'yi kaybettik. Hükümsüzdür" dendi. 

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun memleketi Sivas, partinin "baba ocağı" olarak anılıyor. 

BBP Sivas İl Başkanlığı tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımlar şöyle:

"BBP Genel Başkanı Destici'yi kaybettik. Hükümsüzdür. Bu anayasa referandumunda da hareket olarak bir parti kararı alınmadı. Zaten bir 'Hareket' değilmişiz, şimdi de değiliz. Hareket tanımını hakkedecek her şey, içinde usül-metodoloji bilgisi içerir. Bu 'usül-metodoloji bilgisi' yoksa 'bu hareket' de yok. Bu karar, 'Kurullarımızdan çıkacak karara göre açıklanacak' demelerine rağmen 'kurullarımızdan çıkan karara göre' açıklanmadı. Bu 'kurulların kararını' Divan üyeleri tarafından yapılan bolca baskılı MKYK Kararına dönüştürüp işin içinden çıkıldı. Ne olup, ne bittiği ise Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcılarımızda mevcut.Bu kararı da 3-5 kişi ile alacaksanız bizlere niye dekor yaptınız, konuyu zaten akıbeti önceden belli olan 'biz' istişâremizi yapmadık mı? Sayın Muhatabınız, BBP’lilere yönelik 'Parti açıklamasında evet, sandıkta hayır' beyânlı komik tavrınızı yemeyecek, ilk fırsatta kaldığı yerden devam edecektir. Sizlere artık bundan fazlasını yapsa da, bu saatten sonra dibine kadar haklıdır. 'Genel Başkanımın yanındayım, partimin arkasındayım, şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır' klasik açıklamalarını yapan dostlarımıza 'Zaman kazanmalıyız, ayakta kalmalıyız, bir ve beraber (!) olmalıyız' çarpık açıklaması sonuç itibarı ile kısmen doğru çıkabilir. Ama ilk anda anlaşıldığı şekli ile değil. Kimin ayakta kaldığını, kimin gerçekleşen İlâhi Hikmetlerle işinin gücünün rast gittiğini, Kimin 'Koşgan At' a dönüştüğünü de zaman içerisinde göreceğiz"

Etiketler: bbp, destici
Okunma Sayısı: 2671
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    11.3.2017 12:36:02

    Okeye dördünücü lazımdı dedik ya yav!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı