"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bozdağ: 'Rus uçağını vuran pilot gözaltında' haberi teyit edilmedi

19 Temmuz 2016, Salı 14:04
Habertürk, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın, Rus uçağını düşüren pilotların tutuklandığını açıkladığını aktardı. Ancak TBMM'de gazetecilerin sorularını cevaplayan Bozdağ, bu bilgininin henüz teyit edilmediğini ifade etti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ TBMM'de gazetecilerin Rus uçağını düşüren pilotların gözaltına alınıp tutuklandığına ilişkin iddialarla ilgili soruları üzerine şöyle konuştu:

"Rusya uçağını düşüren pilotun gözaltında olduğuna dair bir takım haberler var. Ama bunlar teyit ediymiş haberler değil. Şu anda soruşturma makamları bu pilotlarla ilgili ifadeleri alıyorlar. Gözaltında olan pilotlar var, onların içerisinde var mıdır yok mudur tabi o da çıkacaktır ifade sırasında. Şu anda gözaltında olduğuna dair bir takım fısıltı şeklinde konuşmalar var ama henüz teyit edilmiş şey değil."

Okunma Sayısı: 1491
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı