"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çavuşoğlu'ndan 'S-400' açıklaması

21 Nisan 2021, Çarşamba 11:45
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya’dan satın alınan S-400 savunma sistemi konusunda, "Bu kadar parayı götürüp herhangi bir yerde tutmak için vermedik. S-400'e bir formül lazım. Bunu biz kullanmak için aldık" dedi.

Çavuşoğlu, Habertürk'te katıldığı programda gündeme ilişkin soruları yanıtlayarak değerlendirmelerde bulundu.

Dışişleri Bakanı, bir soru üzerine verdiği yanıtta, Türkiye’nin Rusya'ya da başka bir ülkeye de Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) satabileceğini söyledi.

“Müslüman Kardeşler bir terör örgütü değil”

Çavuşoğlu, Müslüman Kardeşler’in bir terör örgütü değil siyasi bir hareket olduğunu belirterek, bu örgütün seçim yoluyla iktidara gelmeye çalışan siyasi bir hareket olduğunu ifade etti.

Mısır'da darbeye ve darbe sonucunda insanların ölmesine karşı olduklarını belirten Çavuşoğlu, "Biz Müslüman Kardeşler olduğu için karşı değildik. O gün Cumhurbaşkanı Sisi iş başında olsaydı da bir başkası darbe yapsaydı yine aynı tutumu sergilerdik. Darbe kime karşı yapılırsa yapılsın biz karşıyız." diye konuştu.

Euronews Türkçe

Etiketler: Çavuşoğlu, S-400
Okunma Sayısı: 4504
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı