"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP'de yeni MYK belli oldu

10 Ağustos 2018, Cuma 14:51
24 Haziran'da yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri sonrası olağanüstü kurultay tartışmaları yaşanan CHP'de, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) yenilendi. Akif Hamzaçebi Genel Sekreterliğe devam ederken, Oğuz Kaan Salıcı parti örgütünden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Parti sözcülüğüne Faik Öztrak getirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin yeni MYK'sını belirledi. Akif Hamzaçebi Genel Sekreterliğe devam ederken, Oğuz Kaan Salıcı ise parti örgütünden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

CHP'nin yeni Merkez Yönetim Kurulunda Parti Sözcülüğüne Faik Öztrak getirildi.  

Bülent Tezcan, Çetin Budak, Tekin Bingöl, Haluk Koç ve Öztürk Yılmaz'ın yeni yönetimde yer almadığı görüldü.

 

 

AA

Etiketler: CHP, MYK, yönetim, sekreter
Okunma Sayısı: 1373
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı