"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP'den AKP ile koalisyon açıklaması

12 Haziran 2015, Cuma 14:57
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Partimizin, iktidarın öznesi Genel Başkanımızın başbakan, halkın, iktidarın tek sahibi olmayacağı hiçbir çözümün içinde yer almayacağımızın bilinmesini isterim" değerlendirmesinde bulundu.

Ağbaba, yaptığı yazılı açıklamada, CHP’nin bazı çevreler tarafından "kokuşmuş ve çürümüş bir iktidarın düşüşüne engel olma" projesine dahil edilmek istendiğini ileri sürerek, buna izin vermeyeceklerini belirtti.

Partilerine karşı yıllardır yürütülen haksız, vicdansız, acımasız algı yönetiminin yeni bir aşamaya getirildiğini ifade eden Ağbaba, şunları kaydetti:

"Yıllardır AKP zulmüne sessiz kalanlar, AKP rantından beslenenler, AKP diktasına alkış tutanlar, ülkenin en temiz, en tutarlı ve en ilkeli partisini kokuşmuş ve çürümüş bir iktidarın düşüşüne engel olma projesinin parçası etmeyi amaçlamaktadırlar. Cumhuriyet Halk Partisi, ülkenin içinde bulunduğu durumun ve bu şartların üzerine yüklediği sorumluluğun farkındadır. Elbette, vatandaşımız çaresiz, ekonomi başsız, ülkemiz hükümetsiz kalmayacaktır. Ancak partimizin, iktidarın öznesi, genel başkanımızın başbakan, halkın, iktidarın tek sahibi olmayacağı hiçbir çözümün içinde yer almayacağımızın bilinmesini isterim."

AA

Okunma Sayısı: 2250
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı