"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP'li vekilden öğretmenleri sevindirecek teklif

24 Temmuz 2015, Cuma 16:50
CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, öğretmenlerin toplu taşıma hizmetinden ücretsiz yararlanması amacıyla yasa teklifi hazırladı.

TBMM Başkanlığına sunulan teklif, Belediye Kanunu'nda değişiklik yapılmasını içeriyor.

Teklif,  öğretmenlerin kimliklerini göstermek suretiyle mahalli idarelerce sunulan toplu ulaşım hizmetlerinden ücretsiz yararlanmasını öngörüyor. 

Teklifin gerekçesinde, "Ülkemizin dört bir yanında büyük zorluklar içinde görev yapan öğretmenlerimiz, bir taraftan eğitim ve öğretim gibi önemli bir görevi yerine getirirken diğer yandan da sosyal ve ekonomik sorunlarla uğraşmaktadır. Günümüzde pek çok meslek grubu, özellikle büyük kentlerde belediyelere ait toplu taşım araçlarından ücretsiz olarak faydalanmaktadır. Sosyal devletin sonucu olan bu örnek uygulamanın öğretmenlerimizi de kapsaması, öğretmenlerimizi maddi açıdan bir ölçüde olsa rahatlatacaktır" ifadelerine yer verdi. 

AA

Okunma Sayısı: 2866
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı