"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'ya gitti

09 Ağustos 2016, Salı 12:04
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TUR" ile saat 10.00'da Rusya'nın St. Petersburg kentine gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'ndan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek uğurladı.

Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, MİT Müsteşarı Hakan Fidan da Rusya'ya gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Petersburg ziyareti kapsamında, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelecek ve baş başa görüşmenin ardından heyetler arası çalışma yemeğine katılacak. İki liderin, yemeğin ardından ortak basın toplantısı düzenlemesi planlanıyor.

Erdoğan ve Putin, ayrıca Türk ve Rus iş adamlarına da hitap edecek.

AA

Okunma Sayısı: 1283
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı