"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı’nın açıklama yapmaması skandal

07 Mayıs 2017, Pazar
Şırnak’ın Silopi ilçesinde zırhlı polis panzeri bir eve çarparak duvarını yıktı. Yataklarında uyuyan 2 çocuk vefat etti.

Polis panzeri Şırnak’ın Silopi ilçesinde, MHP İlçe Binası’nı korumakla görevliydi. Saat 23.00 sıralarında zıhlı araç Karşıyaka mahallesinde Mesut Yıldırım’a ait eve çarptı. Evin duvarı, ve kolonları yıkıldı. Yataklarında uyuyan iki kardeş, Furkan ve Muhammet de yıkılan duvarın altında kalarak vefat etti.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, olayla ilgili başta cumhurbaşkanının açıklama yapmamasını ‘skandal’ olarak değerlendirdi.

Tanrıkulu, “İki çocuğun yataklarında öldürülmesi bir ülke için sarsıcı olacakken, başta cumhurbaşkanı olmak üzere en üst düzeyde bütün yetkililerin açıklama ve taziyelerini gerektirirken ne yazık ki olay sıradan bir vaka olarak geçiştirilmek istenmektedir” dedi. Olayın geçiştirilemeyecek kadar ağır ve acı olduğunu kaydeden Tanrıkulu, sürecin takipçisi olacaklarını söyledi. MHP Silopi İlçe Başkanı Veysi Ökten ise, 2 çocuğun vefat ettiği kazaya ilişkin, “Bu bir trafik kazasıdır, bile bile yaşanmamıştır ancak her fırsatı kendi lehine çevirmek isteyen bazı siyasî partiler, algı yaratmaya çalışıyorlar” dedi.

***

Okumak için tıklayınız:

Acılı aile: Suçlular kimse yargılansın

Panzer eve çarptı; 2 çocuk öldü

 

Okunma Sayısı: 4696
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı