"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu: Türk okulları zararlı

23 Ocak 2015, Cuma 11:11
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk okulları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu, Türk okullarının Türkiye’ye zarar verdiğini iddia etti.

Dünya Ekonomik Forumu toplantıları için bulunduğu Davos’ta gazetecilere açıklamalar yapan Davutoğlu, bu eğitim kurumlarının son dönemde eğitimden çok Türkiye’yi “karalama” faaliyetlerine ağırlık verdiğini ileri sürdü. Davutoğlu, “Türkiye’nin içinde en küçük olumsuz gibi görülecek bir haberi büyütüyorlar, yayıyorlar, gündeme getiriyorlar. Türkiye ile ilgili ne kadar karalama kampanyası varsa içinde yer alıyorlar. Yani eğitim dışında her şeyi yapar hale geldiler.” iddiasında bulundu.

Başbakan, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yurtdışında okul açma çalışması yaptığını da doğruladı. Bu konuda talimatı kendisinin verdiğini ifade etti. Davutoğlu, “Zaten bunlardan bağımsız olarak aldığımız stratejik bir karar var, eğitim faaliyetlerini tek bir çatı altında toplamak. Bu konular belli bir aşamaya geldi. Zannediyorum arkadaşlar haftaya Bakanlar Kurulu’na sunacak hale getirirler.” dedi.

Okunma Sayısı: 1320
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı