"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu: Türkiye, darbe anayasası ile yol alamaz!

29 Ocak 2016, Cuma 20:07
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2016 Ocak ayı ‘Yeni Türkiye Yolunda’ konuşmasını yaptı.

Davutoğlu, Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nun 4 Şubat’ta toplanacağını belirterek, “Türkiye, darbe mahsulü bir anayasa ile daha fazla yol alamaz, almamalı. Başkanlık sistemi de dahil olmak üzere her şeyi demokratik bir olgunluk içinde tartışabilmeliyiz.” dedi. 

Cenevre’deki Suriye görüşmelerine PYD’nin de katılma tartışmaları için Davutoğlu, “PYD’yi illa ki masanın bir kenarına oturtmak isteyen birileri varsa, PYD’ye o masada yakışan yer, insanlık onuru adına mücadele eden muhaliflerin yanı değil, Suriye halkına büyük acılar yaşatan rejimin yanıdır. Çünkü onlar hep rejimle işbirliği yapageldiler. Gitsinler katil Esad rejiminin yanına otursunlar.” tepkisini gösterdi. 

Konuşmasının başında milleti selamlayan Davutoğlu, Türkiye’nin yaşadığı gelişmeleri paylaşmanın mutluluğu içinde olduğunu söyledi. Ocak ayının yine çok yoğun geçtiğini iç ve dış temaslarla dolu dolu ve ekonomik meselelerin ağırlık kazandığı bir ay olduğunu aktardı. 14 Ocak’ta üretimde nitelik artışı amacıyla hazırladıkları Ar-Ge Reform Paketini kamuoyuna açıkladıklarını belirten Davutoğlu, ülke olarak koydukları büyük hedeflere ulaşmak için daha yenilikçi, ileri teknolojiyi kullanan ve yüksek katma değer üreten üretim anlayışına geçmenin şart olduğunu vurguladı. 

Okunma Sayısı: 1085
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    30.1.2016 04:51:19

    Sn.DAVUTOĞLU 15 yıla yakındır tek başınıza,yargı,işadamları,üniversiteler,basın-medya,c.başkanı ne varsa ahenk içinde ve % 50 bizde diyorsunuz.Eee daha ne DARBE ANAYASASI deyip mazaret üretiyorsunuz.OKUL,HASTAHANE,ÖZEL ŞİRKETLER,ARAZİLER,BASIN-MEDYA yı işgal edip el koyarken gücünüz var ve halkı ali-cengiz oyunları ile soydurturken zekanız varda ANAYSAYA gelince mi yok.Hadiii siz emanete hıyanettesiniz .

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı