"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dayısı olan değil hak eden kazansın

01 Mart 2024, Cuma
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, X hesabından yaptığı paylaşımda, öğretmen adaylarının atamasında uygulanan mülakat sisteminin kaldırılması gerektiğini vurguladı.

Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs seçimleri öncesinde mülakat sisteminin kaldırılacağına dair verdiği sözün henüz yerine getirilmediğine dikkat çekti. Davutoğlu, “Mülakat uygulaması ile öğretmen adaylarımızın atanması ve öğrencilerimizin geleceği, iktidara yakın birilerinin iki dudağına mahkum edilmemeli! İktidar tarafından genel seçim öncesinde verilen ‘mülâkatlar kaldırılacak’ sözünün tutulmasını ve yüksek bir kontenjanla mülakatsız atamaların yapılarak öğretmen adaylarımıza yapılan bu zulmün sona erdirilmesi, ülkemiz ve gelecek nesillerimiz için elzem bir meseledir. Dayısı olanın değil, hak edenin kazandığı bir Türkiye için; mülakat sistemine dur de” dedi.

Haber Merkezi

 

Okunma Sayısı: 1145
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı