"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Destici’den hükümete kırmızı kart

25 Şubat 2016, Perşembe 14:22
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, son dönemde hükümetin ve Futbol Federasyonu'nun icraatlarını eleştirdi.

Daha önce yaptıkları uyarıların dikkate alınmadığını ve bu yüzden sarı kart gösterdiklerini ifade eden Destici, iki kurumun yanı bir çok kişi ve gruba kırmızı kart gösterdiklerini söyledi.

BBP Genel Başkanı Destici, Ankara’da gündemle ilgili olarak bir basın toplantısı düzenledi. Toplantının başında Güneydoğuda şehit olan askerlerin ve patlamada şehit olanlar için baş sağlığı dileyen Destici, Erzurum’da vefat eden Mehmet Kırkıncı Hoca için duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Daha önceden bu konularla ilgili uyarılarını yaptıklarını hatırlatan BBP lideri, "Biz ülkeyi yönetenlere de futbolu yönetenlere de yanlış yapan herkese daha önce sarı kartı göstermiştik. Bugün burada bunları yapanlara kırmızı kart göstermenin zamanı geldiğini düşünüyoruz ve bizde bunlara kırmızı kart gösteriyoruz." dedi.

Okunma Sayısı: 1367
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı