"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DEVA Partisi'nden seçim kararı

27 Nisan 2022, Çarşamba 15:04
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin milletvekili genel seçimine kendi adıyla ve logosuyla gireceğini açıkladı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin milletvekili genel seçimine kendi adı ve logosuyla girme kararı aldığını duyurdu.

Açıklamayı sosyal medyadan yapan Babacan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun.''

''ALTILI MASAYA HER TÜRLÜ KATKIYI VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

Ali Babacan, "Mutabık kaldığımız alanlarda altılı masaya her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz. O masada oturan bütün partilerle işbirliği yaptığımız alanları genişletmek konusunda güçlü bir iradeye sahibiz" dedi.

NTV

Etiketler: DEVA Partisi, seçim, karar
Okunma Sayısı: 2131
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı