"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dini değerlere saygıyı zayıflatır

23 Ocak 2022, Pazar
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanının her türlü gerilimden uzak tutulması gereken cami mihrabından “dil kopartmak” ifadesini kullanması dini değerlere saygıyı güçlendirmez, zayıflatır” dedi.

 

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Davutoğlu, şunları söyledi: “Kur’an sureleri ile dalga geçenleri büyükelçi atayıp, Şeytan Ayetleri’ni basmaya kalkanlarla siyasî ortaklık yapıp sonra da dinî hassasiyet üzerinden siyaset yapmak da dinin kişisel çıkarlara alet edilmesinden başka bir şey değildir. Herkesin birbirinin inanç ve düşüncesine saygı göstermesi toplumsal barışın teminatıdır. Sayın Sezen Aksu’nun bu bağlamda yapacağı bir açıklamanın toplumsal vicdanı rahatlatacağına ve istismarları engelleyeceğine inanıyorum.” 

Ankara - Ahmet Terzi

Okunma Sayısı: 1506
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ayhan

    23.1.2022 12:49:50

    Abbas baktı ki oylar dağılmış, seçim yakın, ekonomik, siyasal şartlar aleyhe dönmüş, yolcu bir daha seçilemeyecek. Oyları konsolide etmek için başlamış, tesettürü, mukaddesatı, dini, Allah'ı Peygamberi öne sürerek alet edip istismar etmeye. Siyasetin, nifakın, şahsiyertçiilğin asla girmemesi gereken camiye ve müştemilâtına(minber, mihrap, vaaz kürsüsü vb) sokmaya başladı. Allah bildiği gibi yapsın. Beş Seneden beridir Hz. Ademe ve Hz. HAVVA ya hakaret eden bu zavallı kadının şarkısı söylemiyor, sesiniz çıkmadı hatta sizi destekliyordu görmezden geldiniz, ama oy için başladınız dil koparmaya. Ama ters tepecektir. Dini istismardan, vaz geçin artık.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı