"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dost ve müttefikliğin gereğini bekliyoruz

09 Şubat 2018, Cuma
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Kazakistan eski Başbakanı Kerim Masimov’un babası Çin-Kazakistan-Rusya İpekyolu Ticaret Birliği Başkanı Kazımhan Masimov, Kazakistan Almatı Karasu Belediye Başkanı AskhatUtepov ve Türk Halkları Medeniyet Vakfı Başkanı Ahmet Dağduran’ı Beştepe’deki ofisinde kabul etti.

Türkiye-Kazakistan arası ortak faaliyetler kapsamında görüştüklerini dile getiren Topçu, “Kazakistan devleti ve halkı kıyamete kadar, müstakil, bağımsız, refah ve barış içinde yaşasın ve var olsun” temennilerinde bulundu. Topçu şunları söyledi: “Dost ve müttefiklerimizden dost ve müttefikliğin gereğini bekleriz. Olmadı kendi göbeğimizi kendimiz keser; vatanımızın, vatandaşımızın, komşularımızın ve kardeşlerimizin güvenliğini özgürlüğünü refahını barışını ve toprak bütünlüğünü korumak için gereğini yaparız ve yapıyoruz. Kazakistanlı kardeşlerim gibi medeniyet coğrafyamızda yaşayan 1 milyar 700 milyon kardeşimizin duâ ve desteklerinin Türkiye ve Mehmetçiklerimizle olduğunu biliyoruz.”

Ankara - Recep Gören 

Etiketler: yalçın topçu
Okunma Sayısı: 1981
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Şerif

    9.2.2018 11:01:18

    kendi istikballeri için bizleri kullananlar. Odayı bulunca herşeyi unutanlar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı