"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP Kadın Kolları: Kadına saygı duyulan toplumlar yücelir

08 Mart 2015, Pazar 09:01
Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Fikret Çatmakaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. Çatmakaş, şiddete maruz kalan kadınların devletle arasında oluşturulan uçurumun sebebinin "adaletin hakkaniyetle uygulanmaması" olduğunu vurguladı.

Şiddetin en önemli iki kaynağının ahlaki çöküş ve ekonomik sebepler olduğunu söyleyen Kadın Kolları Genel Başkanı Fikret Çatmakaş, yaptığı yazılı açıklamada şunları görüşleri ifade etti:

"Şiddete maruz kalan kadınların devletle arasında oluşturulan uçurumun sebebi adaletin hakkaniyetle uygulanmamasıdır. Adalet tarafsız ve adil olmalı, yasalar geriye işletilmemeli ve nüfuslu insanların hukuk üstü görünmesi önlenmelidir. Herkes için hak, hukuk eşit olmalı, yargıçlar adaleti iyi tartmalıdır. Mutlu toplumlar için mutlu aileler olmalı ve donanımlı eğitimli kadınlarımıza toplumsal destek verilmelidir. En önemlisi, terazinin yıkık dökük duran tarafı, en kısa zamanda düzeltilerek eşitlik dengelenmeli."

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3948
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı