"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP, olağanüstü kongreye hazırlanıyor

20 Mart 2015, Cuma 10:30
Demokrat Parti, 9.Olağanüstü Büyük Kongresi'ni 22 Mart 2015 Pazar günü saat 10.00'da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda yapacak

Demokrat Parti'den yapılan çağrıda "Bu kongrenin amacı, 7 Haziran 2015 Milletvekili Seçimleri öncesinde, küresel değişim ve gelişimlerin hüküm sürdüğü, ülkesel, bölgesel, evrensel sorunların giderek büyüdüğü zeminde Türkiye Cumhuriyeti'ni dinamik tutacak tedbirleri almak, sorunlara çözüm getirecek kadro hareketini hayata geçirmek suretiyle Türkiye'yi yönetmeye talip ve hazır olduğunu göstermek ve duyurmaktır." ifadelerine yer verildi. Parti basın merkezinden yapılan açıklamanın tam metni şöyle:

1946'dan bu güne Demokrat Parti

Demokrat Parti, Türkiye Cumhuriyeti'nin çok partili demokratik yaşamına öncülük ederek yüce değerler katmıştır.

Demokrat Parti, 1946 yılındaki kuruluşu ile milletimizin varlığını, birliğini, refah ve mutluluğunu sürekli kılmayı amaç edinen; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na, Siyasi Partiler Kanunu ile evrensel demokratik değerler çerçevesinde İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi ve Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Türkiye'nin en köklü partisidir.

Bu düşüncelerimiz çerçevesinde, Demokrat Parti'ye karşı görüş tazeleyecek yeni bir yaklaşıma, partimizin ve ülkemizin ihtiyacının olduğu kaçınılmaz bir gerçektir.

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde ve dışında etkinlik gösteren siz değerli medya kurum, kuruluş temsilcilerinin Demokrat Parti Kongresi'ne katılarak destek vermenizi rica ederiz.

Tarih:  22 Mart 2015 Pazar
Saat:   10.00
Yer:     Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu, Balgat / Ankara

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3051
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Tayfun

    20.3.2015 21:06:50

    Kongreye gidiyoruz ama Kocaeli hariç hiç m.vekili adayımız yok daha,ne olacak böyle???

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı