"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

En faizci hükümet bunlar

24 Eylül 2021, Cuma 16:00
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Sivas’ta, partisinin il başkanlığı önünde açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren Davutoğlu, “‘Bana yetki verirseniz faizleri indireceğim, bitireceğim’ derdi. Yetkiyi aldı. 2016’da bizim dönemimizde faiz yüzde 7 idi. Türkiye’nin toplam faiz harcaması 50 milyar TL idi ve aşağı doğru gidiyordu faiz, enflasyon. Şimdi faiz dünyadaki en yüksek faiz yüzde 19, o da piyasa faizi. Ve Türkiye’nin faiz harcaması 190 milyar TL. Bütçenin önemli bir kısmını faize ayırmak zorunda kalıyorlar. Size çok açık ve net şöyleyim. 

Geldiklerinde kullandıkları manevî-dinî argümanlara bakmayın, Cumhuriyet tarihinin en faizci hükümeti ile karşı karşıyayız maalesef. En faizci, rantiyeye en büyük destek sağlayanların karşısındayız” dedi.

Okunma Sayısı: 1225
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı